27 januari 2009

Sätta säd i jorden....

(Jag vill bara tilllägga att det inte blev nått bloggande om avslutet på färgveckan Lördag/Söndag, men det hände ändå inget speciellt så jag struntar i det)

Jag har bestämt mig för att sätta lite säd i jorden... Ja, odla olika frön o sånt i krukor och vårda ömt med min kärlek, skapa s
må kärleksbarn i växtform... Hmm, det lät "kind of perverst", haha misstolka mig inte, jag säger bara konstiga saker för att uttrycka mig. Jag menar bara helt enkelt, så vanliga frön i jorden och se dom växa upp. Tycker faktist sånt är roligt. Livets gång för en planta, från frö till mogen växt. Jag har bestämt mig för att prova sätta citronkärnor, olivkärnor, avakado och sen något annat skojigt som heter papegojblomma. Tänkte iaf börja med oliver och citronerna och se om det blir nå av det och hur det går, sen kan jag fortsätta med det andra om det ter sig komma upp någonting av det förstnämda. Visste ni för övrigt att det finns ganska roliga växtnamn? Jag har gjort en topp lista på dom roligaste som jag kunde hitta, vissa av er som läser detta har sett den förut, men lägger upp den här iaf:




1.Ölandstok (Ett bevis på att det måste finnas mest tokiga människor på öland, jag menar varför får man annars en växt uppakllad efter sig)

2. Vitbrokig kornell (om jag inte hade vetat att det var en växt, så hade jag bergis gissat på en sjukdom....Den nya könsjukdomen, vitbrokigt kornell)

3. Röd häckberberis (Det låter gott...Jag blir sugen på bacon)

4. Nikkogran (haha en gran som fått en nikotinkick)

5. Blå kaskadgran (blää, ordet kaskad får mig att tänka på spya...blå spya lixom...som ett slags konstverk)

6. Aåträd (den som kom på detta namn måste ju säkerligen ha haft njutångest eller fått orgasm när namnet myntades...aaaaa åååå träd lixom, haha...Det var säkert Karl Fon Linné i sin sexdebut..)

7. Douglasgran (Kanske Dogge Dogelitos egen designade julgran, haha, den skulle du vilja ha isf va Cattis!?)

8. Fylld kerria (men fy vad perverst... Fyll min Kerria!)

9. Skvattram (Är det en cyckelram? Nä, det är en skvattram)

10.Luktolvon (OLVON!!! Vad f*n är ett OLVON för nått?? Lukt-OLVON dessutom...Jag säger då det...Det är ju så man får mardrömmar...Jag ska fasiken döpa mitt barn till OLVON bara för sakens skull, snacka om mobboffer, hehe)

11. Bitterknopp (Detta ska jag börja kalla bittra människor för i fortsättningen)

12. Brinnande buske (Vad coolt, tänk att ha en brinnande buske i trädgården....Fast dock inte lika kul om man hade en mellan benen kanske)

13. Fetknopp (Haha, det blir bara värre och värre, hur kan man komma på o döpa nått till detta..Det är ju så kul så man blir blå av andnöd)

14. Fikstånd (Nog för att jag vet hur ett vanligt stånd ser ut....Men jag kan fasiken inte ens tänka mig hur ett fikstånd ser ut, eller jag vågar inte tänka mig det.. Vill nog inte ens veta hur växten ser ut)

15. Fårpuppor (jaa, vad lyckligt! En fårpuppa.... värsta missfostret.. Jag ska skriva en rysare ”När fårpupporna tystnar” ska den heta )

16. Glansros (Jag kan inte rå för det, men jag ser bara perversa saker framför mig i alla dom här växtnamnen....Detta är iaf den äldre släktingen till köttros, fast den glänser mer för att locka in saker till sig)

17. Gubbfis (haha, det här var bland det roligaste jag hört på länge...Denna blomma/växt kan ju verkligen inte lukta gott om den har fått ett sånt namn)

18. Hårig stenros (Ännu en släkting till Köttros och glansros...Den här är alltså hårig och stenhård, annars så är den köttros upp i dagen)

19. Klibbnäva (blä. som att spotta i näven, slemspott som skapar en klibbnäva)

Haha, helt sjukt juh :)
Jag har ju massa andra liknade sånna här listor som jag nog också ska lägga upp här på min blogg, Vissa kanske tycker det är omoget och töntigt, men ni behöver inte ens läsa min blogg om sånt här besvärar er..



0 kommentarer: